Offshore-Werk.nl © 2014

Offshore Werk
Offshore Rig
HOME
RECRUITERS
VACATURES
OPLEIDINGEN
VCA SHOP

VCA Shop


Stap 1 om de haven in te komen is door je VCA Certificaat te behalen. Op deze pagina vind je de verschillende VCA's cursussen en kun je direct aan de slag.

[+] Offshore VCA Certificaat

VCA via Internet of Klassikaal


Via internet kunt u in uw eigen tempo de cursus doorlopen. Of kies er voor om de cursus klassikaal te volgen, deze cursus bestaat uit een 1 daagse training met aansluitend het examen.

[+] Lees snel verder

VCA Prijzenoverzicht


Alle pakketten zijn inclusief certificaat en VCA pas in creditcardformaat. U kunt de VCA Cursus in het Nederlands, Engels en zelfs in het Pools volgen.

[+] Cursus Prijzenoverzicht

VCA Cursus Subsidie


U kunt in aanmerking komen voor een subsidie als u de VCA cursus volgt. Dit is afhankelijk van de branche waarin u verkeert en welke bedrijfsactiviteiten uw bedrijf voert.

[+] Alles over VCA

Spoedcursus VCA


Heeft u op korte termijn uw VCA certificaat nodig? Dan is de VCA cursus via internet dé ideale oplossing want dankzij e-learning leert u vele malen sneller.

[+] Direct Inschrijven

VCA Basisveiligheid


Bij werk met een hoog risico op lichamelijk letsel en verantwoording voor uw eigen veiligheid moet u in het bezit zijn van een geldig Basisveiligheid VCA Certificaat

[+] Direct Inschrijven

1 daagse VCA Cursus


De VCA basis cursus kunt u klassikaal volgen. Het is een 1 daagse cursus inclusief het VCA examen. Nog voor het examen kunt u eerst trainen met een oefenexamen.

[+] Direct Inschrijven

VCA Individueel Examen


Een individueel examen wordt speciaal voor u georganiseerd in geval van examenvrees of bij spoed. U krijgt na het examen direct de uitslag, uw certificaat en uw pasje.

[+] Direct Inschrijven

VOL VCA Certificaat


VCA Cursus voor werk met verhoogd risico op lichamelijk letsel en de verantwoording voor uw eigen veiligheid alsmede die van anderen. (bv.: leidinggevende functies)

[+] Direct Inschrijven

VIL VCU Certificaat


Deze training is voor intercedenten en leidinggevenden die werkzaam zijn binnen uitzend- of detacheringbureau en is verplicht voor bureaus die VCU gecertificeerd willen zijn.

[+] Direct Inschrijven
AlaskaPLUS
Reizen naar Zuidelijk Afrika
Offshore Resources:

Offshore-Job.net

Offshore-Recruiter.co.uk

WerkenOpEenBooreiland.nl

OffshoreArbeiten.de
Snelle Referenties:

Offshore Werken Olie Platform Baan Vacature Booreiland Recruiter Onshore Werken Certificaat Offshore Vacatures Scheepvaart Offshore Salaris Trainingen Boorplatformen Onshore Werken Olie Gas Rig Maritiem VCA Oliepomp VCA Shop Opleidingen Uitzendbureau Banen Offshore Werken op een Olieplatform Werken op Zee
Offshore Werk

Alle rechten voorbehouden. - Offshore-Werk.nl © 2014