post

Offshore Vacatures

Algemene Informatie

Het vinden van vacatures online kan een flinke job zijn. Er zijn duizenden bedrijven wereldwijd die zich direct of indirect bezighouden met offshore werkzaamheden. En voordat je die allemaal op Internet gevonden hebt, en ook nog eens een vacature vind die bij je past, ben je al snel de weg kwijt in de chaos van het Internet. Er zijn een aantal websites die het makkelijker maken om vacatures te vinden, zonder dat je website na website af moeten zoeken. Dit zijn zogenaamde job-sites waar offshore (en gerelateerde) bedrijven hun openstaande vacatures publiceren.

Bedrijven houden er niet van dat je ongevraagd zomaar je CV toestuurt. Daarom hebben de meeste websites een online sollicitatieformulier wat je in dient te vullen. Zo weet een bedrijf direct of jij een geschikte kandidaat bent. Je CV of sollicitatiebrief spammen naar bedrijven per email zorgt er alleen voor dat jou sollicitatie direct in de spamfolder of trashmap verdwijnt.

Veruit de meeste vacatures zijn in het Engels, en het ligt misschien voor de hand, maar als je offshore wilt gaan werken, dan zul je de Engelse taal goed onder de knie moeten hebben. Niet alleen om te kunnen solliciteren, maar ook om te kunnen communiceren met je werkgever en je collega’s aan boord.

 

Hieronder hebben wij een lijst van recent geplaatste vacatures vermeld. Deze lijst wordt met regelmaat vernieuwd dus hou hem in de gaten. Om te solliciteren lees je eerst of de vacature past bij jou vaardigheden en opleiding, klik daarna op de URL onderaan de vacature om direct te solliciteren bij het desbetreffende bedrijf.

Offshore Vacatures

Let op: Er zijn een aantal websites die sollicitatie services aanbieden, zoals het versturen van jou CV naar tientallen (of zelfs honderden) bedrijven wereldwijd. We kunnen je hierbij gelijk melden dat dit voor 99,9% oplichters zijn die alleen uit zijn op jou geld.

Een andere manier waardoor mensen zich laten verleiden zijn emails die je (ongevraagd) ontvangt waarin je een offshore baan aangeboden wordt. Op een gegeven moment zul je gevraagd worden om geld te betalen voor een visum, documentatie, registratie of andere diensten / services.

Bedrijven en Recruiters die daadwerkelijk een openstaande vacature hebben, vragen nooit om geld, benaderen jou niet via SPAM berichten en zullen je nimmer iets proberen aan te smeren. Solliciteer daarom altijd via de website van het bedrijf waar de vacature open staat, communiceer alleen via het telefoonnummer of email adres dat op de websites vermeld is, en zodra er om geld gevraagd wordt, haak dan gelijk af!

Volg je de juiste wegen, en hou jij je aan de regels, dan zul je des te sneller een offshore vacature vinden die bij je past en zul je ook eerder uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. Voor je het weet heb jij een offshore baan en sta je met beide benen aan dek van een olieplatform. Offshore-Werk.nl wenst je in ieder geval veel succes toe.

wil je toch meer weten over offshore trainingen?

OFFSHORE BAAN VINDEN: VIDEO!!