post

voordelen van werken op een boorplatform

De drie voordelen van offshore werken

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kun je gewoon op het land blijven werken, maar je kunt er ook voor kiezen een offshore baan aan te nemen. Kies je ervoor offshore te gaan werken, dan profiteer je van diverse voordelen. Wat de drie belangrijkste voordelen van offshore werken zijn, lees je op deze pagina.

Je krijgt een hoog salaris

Er zijn steeds meer mensen die offshore willen werken, maar het aanbod offshore werknemers is nog altijd niet erg hoog. Om jou te overtuigen offshore te komen werken, wordt er dan ook een hoog salaris geboden. Wil je in een korte tijd veel geld verdienen en vind je het niet zo erg om hiervoor je vertrouwde woonomgeving te moeten verlaten? Dan is het offshore werken zeker iets voor jou.

Je werkt een half jaar en bent dan een half jaar vrij

Bij offshore banen is het normaal om een half jaar lang te werken en vervolgens een half jaar lang vrij te plannen. In het half jaar dat je werkt, maak je zo veel uren en verdien je zo veel geld, dat je hierna met gemak een half jaar vrij kunt nemen. Staat het idee van een half jaar werken en een half jaar vrije tijd je wel aan? Dan raden wij je aan een offshore baan te zoeken, want bij het offshore werken is deze regeling heel normaal.

Je werkt in een unieke omgeving

Stel, je bent opgeleid als lasser. Ga je aan de slag in een fabriek, dan werk je in een vrij standaard werkomgeving. Iedere werkdag is ongeveer hetzelfde en daarom haal je niet zo veel uitdaging uit je werk. Ga je als lasser aan de slag op een booreiland, dan verandert je werkomgeving compleet. Je werkt niet in een saaie fabriek, maar op een groot boorplatform. Hier heb je sociale en mentale kwaliteiten nodig om goed te kunnen werken. Alleen al de ervaring om met een helikopter naar je nieuwe werkomgeving vervoerd te worden, is een hele beleving. Offshore werken is simpelweg veel spannender dan het werk in een standaard fabriek.

Daar komt nog bij dat er op een offshore platform altijd faciliteiten zijn om lekker tot rust te komen na een dag werken. Denk hierbij aan sportfaciliteiten, maar ook aan sauna’s en andere ontspanningsmogelijkheden. Ga je offshore werken, dan kom je in een unieke omgeving terecht om te werken en te ontspannen. Deze unieke werkomgeving kom je gegarandeerd nergens tegen op het land!

Offshore werken? Zoek offshore vacatures

Ben jij overtuigd van de voordelen van offshore werken? Ga dan op zoek naar offshore vacatures en wie weet vlieg jij binnenkort in de helikopter naar een offshore platform. Goed om te weten: je hebt niet altijd een diploma nodig om offshore te kunnen werken. Er worden namelijk ook banen aangeboden op het boorplatform die je zonder diploma en/of werkervaring aan kunt nemen. Succes met je zoektocht naar een leuke offshore baan!

One thought on “voordelen van werken op een boorplatform

  1. Pingback: Offshore keuring - Offshore werk

Comments are closed.